Akçapınar Ortaokulu

WEB https://akcapinarortaokulu17.meb.k12.tr
Adres : Akçapınar Köyü Merkez Çanakkale
VİZYON : Okuyan, araştıran, akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı öğrenciler yetiştiren bir okul olmaktır.
MİSYON : Biz, Akçapınar İlkokulu çalışanları, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; iyi yetiştirilmiş her öğrenci, geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; öğrencilerimize inanır, güvenir ve gücümüzü sevgiden alırız.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08:40 - 15:30